tirsdag 6. oktober 2009

Mat'Muffins med kylling og bacon

1 kyllingfilet
1 pakke bacon
8 dl hvetemel
Litt oregano...
1 ss bakepulver
100 g TineSmør
1 ts salt
4 dl TineMelk Lett
2 dl Jarlsberg revet eller annen revet ost

Bland mel, bakepulver,litt oregano, salt og smøret som er skåret i små biter i bollen til en food processor. La maskinen gå til alt er blandet. klipp opp bacon og kylling filet i små biter og stek det sammen med finhakket purre. Bland det så i deigen. Tilsett melken og bland alt sammen. . Fordel deigen i muffinsformer av papir eller i en smurt muffinsplate/form. Strø osten over muffinsen.
Stekes midt i ovnen. Avkjøles på rist.Steking:I stekeovnen: 250 grader, 15-20 minutter for store, 12-15 minutter for små

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar